Snel, simpel, transparant.

Kontrimo

Glashelder, concreet en betrouwbaar.
Enbro begeleidt en adviseert met kennis van zaken.
Win – Win!

Pieter Debucquoy
BDMO

Dankzij Enbro en de meest competitieve energieprijzen voor gas en elektriciteit, kunnen wij ons werk concurrentieel blijven doen. De service van Enbro is uitstekend. Ons atelier draait als nooit tevoren. En dit allemaal na 1 telefoontje.

SAAM | SOLID SURFACE

Onze prachtige showroom, gezellig, aangenaam en licht. Dankzij Enbro steeds de beste prijs. Eén telefoontje volstond om een afspraak te regelen en het voordeel van werken met Enbro in te zien. We hebben geen seconde getwijfeld om de switch naar Enbro te maken. Zo kunnen wij onze klanten steeds blijven aanbieden waar wij voor staan, hedendaags design voor de hele woning met een hoekje af. Heel prettig.

KLETZ | Life Changing Interior

Ik werd opgebeld door Enbro. De eerste kennismaking was positief en heel vriendelijk. Ik kreeg een duidelijke uitleg. Het is geruststellend dat je op iemand kan rekenen die de energiemarkt nauw opvolgt.

Thierry De Visscher
Italiaans Restaurant Carpaccio

Door met Enbro samen te werken, ga ik jaarlijks meer dan €400 besparen. Mooie vooruitzichten! Tevens houden zij continu de markt in het oog zodat ik zeker ben dat ik steeds de laagste prijzen heb.

Chris Ceuppens
Dream ice

Enbro zorgde voor een heldere kijk op de complexe elektriciteitsmarkt. We kregen tot 2 cijfers na de komma (als accountants hebben we dit graag)  een kwalitatieve analyse van de huidige  factuur en wat de factuur zou kunnen zijn. Dankzij Enbro zijn we zeker van competitieve prijzen.

Bruno Barrat
Van Reybrouck

Onze slagerij verbruikt zeer veel elektriciteit! In het verleden bleven we steeds trouw bij dezelfde energieleverancier. Enbro adviseerde ons dat we beter regelmatig alle verschillende leveranciers vergelijken, maar daar hebben we absoluut de tijd niet voor. Nu Enbro dit voor ons doet, valt er weer een taak van mijn schouders en vergroot mijn rekening op de bank!

Klasseslager Finesse

We hebben voor Enbro gekozen omwille van hun stiptheid en het nakomen van afspraken.

Parketvloeren Valentin

Wij bedanken Enbro graag voor de goede service en uiteraard de scherpe energieprijzen! Na een grondige analyse van ons energieverbruik, werd voor ons de correcte leverancier gekozen!

Roel Beyens
Garage Verheyen Rudy nv

Een Enbro-adviseur bezocht geheel vrijblijvend en toch overtuigend onze zaak. Van in het begin zaten we op de zelfde golflengte. Hij heeft ons kort samengevat hoe we energie kunnen besparen, wat niet onbelangrijk is in onze grote meubelwinkels. Enbro volgt nu ongeveer 6 maand onze energieprijzen op en we merken al een grote energiebesparing.

Meubelen Theo

De medewerker heeft rechtstreeks met ons contact opgenomen. We ervaren de samenwerking als zeer positief. Het is voor ons belangrijk een aanspreekpunt te hebben in geval van vragen, problemen, … De aanwezigheid van een makelaar op de energiemarkt is volgens ons een zeer positieve zaak. We zijn heel tevreden met de huidige manier van samenwerken.

Paseo

Jullie hebben contact met ons opgenomen. De samenwerking verliep vlot. Wat het gemakkelijk maakte voor ons, is dat wij er zelf niets voor moesten doen. Alles werd voor ons geregeld en het resultaat is dat wij merkelijk minder betalen.

Eva Keymeulen
MonkeyProof

Een ENBRO-medewerker hielp ons bij het vergelijken van energieleveranciers. Wat bleek? We betaalden gemiddeld 16% teveel. Dankzij deze energiemakelaar zijn we nu overgestapt op de goedkoopste oplossing. De juiste beslissing!

Frituur Bi-biep

We krijgen regelmatig voorstellen van allerhande energieleveranciers om ons huidig contract te bespreken. Dat is tijdrovend en iedereen is overtuigd van zijn voordeel. Jammer genoeg is de energiemarkt niet altijd even transparant. Via Enbro hebben we een partner gevonden die inzicht heeft in het totale aanbod. Hierdoor zijn we zeker dat we steeds met de beste leverancier in zee gaan.

Olivier Dutilleux
InterStyle | meubelstoffeerder

De onpartijdigheid en professionaliteit van de Enbro-consultants hebben mij aangenaam verrast! Zij volgen onze energiefacturen minutieus op en verzekeren me steeds de beste formule in functie van het verbruik van onze onderneming.

Bernd Bosch
Blue Services

Wij zijn telefonisch in contact gekomen met Enbro. De samenwerking is vlot en aangenaam. We worden ook goed op de hoogte gehouden zodat we daar zelf niet te veel aan moeten denken. Resultaat: een besparing op elektriciteit zonder enige moeite.

Veerle Mariën
Vema Beton

Enbro gaf – na een checkup van mijn huidige leverancier – de keuze tussen verschillende leveranciers, vaste en variabele tarieven op korte en lange termijn. Ik werd hierin goed begeleid en heb zelf kunnen kiezen met wie ik graag in zee ging.

Top service !

B&A Technics

Met Enbro samenwerken is als een royal flush hebben. Je kan niet verliezen!

Cartamundi

Voor elektriciteit had ik al een voordelig tarief. Maar na een controle heeft Enbro ervoor gezorgd dat ik nu ook goed zit met mijn gas tarief.

Garage Ruts Mol

Als privé-sauna/ B&B is de energiefactuur één van de belangrijkste kosten die wij in rekening moeten brengen. Logisch dat wij kiezen voor de goedkoopste oplossing. In ons geval was dat zeker via ENBRO energiemakelaar!

Burmtiende | Wellness & Sleeping

Met ENBRO haal je je eigen energiemakelaar in huis. Dankzij hun marktkennis, contacten met de verschillende leveranciers en een grondige analyse van ons energieverbruik, brachten zij een mooie besparing naar voren. Ons dossier wordt ook opgevolgd zodat we op ieder moment genieten van de beste prijs. Op die manier kunnen wij onze tijd besteden aan onze core business en onze klanten laten genieten van onze faciliteiten. ENBRO is voor ons zeker de juiste beslissing geweest.

Parkhotel Kortrijk

Onze recente overstap naar ENBRO was een gevolg van de gunstige prijsvoorwaarden.

Wim Maerschalck
HTM betonwerken BVBA