Enbro is een onafhankelijke energiemakelaar. Een wat? U doet een beroep op een verzekeringsmakelaar voor uw verzekeringen? Bij Enbro kunt u terecht voor uw energiedossier!

We nemen er even het artikel bij dat zaterdag 7 maart verscheen op VRT nieuws (https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/03/06/verzekeringsmakelaar/): “Verzekeringsmakelaar blijft overeind in digitale storm.” en maken de vergelijking.

We gebruiken voor alles het internet, maar als we een verzekering afsluiten, doen we dat het liefst via een makelaar. Mensen gaan heel vaak digitaal zoeken naar informatie, maar als puntje bij paaltje komt, dan zoekt men een vertrouwenspersoon, iemand die bevestigt dat het gewenste product past bij hun behoeften. We zien dat ook bij schadegevallen. Dan heeft men nood aan iemand die zegt: “Wij gaan dit schadegeval voor u oplossen.”

Net zoals de verzekeringsmakelaar, regelt Enbro alles voor u van A tot Z. We bieden online platformen aan om alles voor u te vereenvoudigen en posten heel wat digitale informatie. Maar we hechten, net als u, veel belang aan het persoonlijke contact.

De Belgische markt is historisch een makelaarsmarkt. Bovendien zijn verzekeringen vaak complex. Er is een groot aanbod aan verzekeringsproducten, er zijn verschillende polisvoorwaarden, verschillende waarborgen en daarvoor is een professioneel advies nodig.

energie advies

Wist u dat de prijs op uw energiefactuur uit 65 onderdelen bestaat? Geraakt u hier aan uit? Bovendien zijn er meer dan 40 energieleveranciers om te vergelijken. De energiemarkt is dus minstens even complex als die van de verzekeringen. Wel, net zoals u vertrouwt op de expertise en onafhankelijkheid van uw verzekeringsmakelaar, doet u bij Enbro een beroep op onze jarenlange expertise in de energiesector. We controleren uw facturen en onderhandelen onafhankelijk met diverse energieleveranciers tot we voor u de beste partner vinden.

Uiteindelijk wilt u zichzelf zo veel mogelijk ontlasten van complexe materies zoals verzekeringen of energie. U wilt uw tijd besteden aan wat voor u echt belangrijk is, toch? Daarom omschrijft Enbro zijn diensten dan ook als “ontzorging”.