ENBRO

Bespaar op uw energiekosten

Wie zijn we? 2017-05-10T17:49:52+00:00

Enbro Benelux is ontstaan door een idee van onze adviseur Dhr. Jeremy Taylor, managing director en hoofdaandeelhouder van Power Solutions Uk Ltd. Power Solutions opereert al bijna 10 jaar op de Engelse markt en behoort tot de grootste zakelijke energiemakelaars aldaar.
Doordat de Engelse energiemarkt veel eerder is geliberaliseerd dan de Nederlandse, is deze een stuk volwassener, maar daardoor ook veel competitiever.

De jarenlange ervaring in het omgaan met energieleveranciers en –facturen heeft ervoor gezorgd dat PowerSolutions inmiddels duizenden bedrijven heeft geholpen om te besparen op hun energiekosten.

Hierdoor is zij door de belangrijkste energieleveranciers in het Verenigd Koninkrijk als “Preferred Partner” aangewezen.
Verschillende van deze leveranciers zijn ook op de Nederland en Belgische markt actief.

Deze ervaring, kennis en relaties zet Enbro Nederland BV nu in op de Nederlandse en Belgische markt om zoveel mogelijk bedrijven te helpen bij het kosteneffectief inkopen van gas en electriciteit.
Ons team van toegewijde en gepassioneerde medewerkers zet zich graag in om ook uw energiekosten naar een minimum te reduceren.

Management

Stijn Rigolle
Stijn RigolleCEO
Geoff Liberman
Geoff LibermanManaging Partner
Thomas Laleman
Thomas LalemanSales Manager
Ward Loyson
Ward LoysonIt Manager
Luc Demeyere
Luc DemeyereSenior Account Manager

Backoffice

Petroesjka Devriendt
Petroesjka Devriendt
Kimberly Desmet
Kimberly Desmet
Melissa Pattyn
Melissa Pattyn

Enbro Advisors