Deknudt Mirrors bespaart aanzienlijk dankzij beter onderhandelde energiecontracten en 1.800 zonnepanelen

Jumpstart your energy met Enbro

Jan Deknudt

Deknudt Mirrors

Met een team van 80 medewerkers, Master Mirror Makers, maken ze bij Deknudt Mirrors al drie generaties lang decoratieve spiegels voor de retailmarkt en dubbelzijdige badkamerspiegels voor badkamerproducenten wereldwijd. Hun productieproces is zowel arbeids- als energie-intensief. Dankzij beter onderhandelde energiecontracten bespaart Deknudt Mirrors enorm op hun energiefactuur. 1.800 zonnepanelen van Earth drukken hun energiekost bovendien nog meer.

“Enkele jaren geleden verbruikten we maar liefst 2.600 MWh aan energie, maar door gerichte acties hebben we dat weten te halveren tot 1.300 MWh”, vertelt Jan Deknudt, eigenaar van Deknudt Mirrors. Duurzaamheid is altijd al een belangrijk onderdeel van de firma geweest, maar toen hun elektriciteitsfactuur door de energiecrisis verdubbelde, werd het tijd voor concrete actie.

Ze overwogen al lang om zonnepanelen te installeren, maar de energiecrisis gaf de finale doorslag. “We versterkten onze daken en contacteerden Earth, met als resultaat dat er enkele maanden later maar liefst 1.800 zonnepanelen op ons dak lagen.”

Dankzij Enbro hebben ze niet alleen kunnen besparen op hun energiefactuur door beter onderhandelde contracten, maar zijn ze ook geïnformeerd over energiedelen. “Onze zusterfirma heeft nu een 600-tal zonnepanelen. Die zelfopgewekte energie kunnen we gebruiken in de productie van Deknudt Mirrors. Daardoor komen we nog 20% dichter bij volledig zelfvoorzienend zijn.”

Laat, net als Deknudt Mirrors, je energie beheren door experts.

Ja, ik wil besparen op energie!

Deel dit bericht

Wil jij net zoals

Jan Deknudt besparen op je energiefactuur

Met Enbro ben je voor altijd zeker van het juiste energietarief en lig je nooit meer wakker van je energie. Bespaar op je energie zonder zorgen, helemaal gratis én met persoonlijk advies.

Jumpstart your energy met Enbro

Ook zij besparen maandelijks op hun energiefactuur


Enbro - Iedereen de  juiste energiedeal
Enbro België NV

Kortrijksesteenweg 387

8530 Harelbeke

+32 (0)9 394 394 0

info@enbro.com

Gridlink
Enbro - Iedereen de  juiste energiedeal

Iedereen het
juiste energietarief

Enbro - Iedereen de  juiste energiedeal

Duurzame energieoplossingen

Enbro - Iedereen de  juiste energiedeal

Ultrasnel elektrisch laden