Thermen R kiest een wellnessbehandeling voor hun energiefactuur

Jumpstart your energy met Enbro

Rik Viaene

Thermen R Roeselare

Bij Thermen R in Roeselare weten ze dat sauna’s op temperatuur houden de nodige energie vraagt. Hun energiefactuur heeft een stevige wellnessbehandeling gekregen. 212 zonnepanelen van Earth doen hun factuur aanzienlijk dalen.

Sauna’s een hele dag verwarmen vergt veel energie, dat weten ze bij Thermen R uit Roeselare maar al te goed. Sinds 2019 laat Thermen R hun energie beheren door Enbro. Zo zijn ze voor altijd zeker van het juiste energiecontract en hebben ze – zonder daar iets voor te doen – al veel kunnen besparen. Rik Viaene, zaakvoerder van Thermen R keek echter verder, want ook met zonnepanelen kan je besparen op je energiefactuur.

Met een installatie van 212 Earth zonnepanelen van 540 Wp per paneel omarmt Thermen R een groenere toekomst. Het resultaat is een jaarlijkse opbrengst van 101 MWh aan duurzame energie, waardoor ze 29% van hun totale energiebehoefte vervullen met gratis zonnestroom.

“De samenwerking met Enbro/Earth verliep goed. Dankzij hen bespaar ik nu op mijn energiefactuur én maak ik maximaal gebruik van mijn zelf opgewekte energie”, aldus Rik Viaene van Thermen R Roeselare.

Deze stap betekent niet alleen een vermindering van hun energiefactuur, maar ook een CO₂-besparing van 27.177 kg per jaar. Thermen R levert daarmee niet alleen een ontspannende ervaring voor hun gasten, maar ook een positieve impact op het milieu. Kiezen voor zonnepanelen van Earth is zoals een wellnesservaring die goed is voor zowel lichaam als planeet.

  • 212 zonnepanelen van 540 Wp per paneel

  • 101 MWh opbrengst per jaar

  • 85% zelfconsumptie

  • Voorziet in 29% van de totale energiebehoefte

  • 27 ton CO₂ besparing per jaar

Ga jij ook voluit voor duurzame energie met zonnepanelen?

Ja, ik wil besparen op energie!

Deel dit bericht

Wil jij net zoals

Rik Viaene besparen op je energiefactuur

Met Enbro ben je voor altijd zeker van het juiste energietarief en lig je nooit meer wakker van je energie. Bespaar op je energie zonder zorgen, helemaal gratis én met persoonlijk advies.

Jumpstart your energy met Enbro

Ook zij besparen maandelijks op hun energiefactuur


Enbro - Iedereen de  juiste energiedeal
Enbro België NV

Kortrijksesteenweg 387

8530 Harelbeke

+32 (0)9 394 394 0

info@enbro.com

Gridlink
Enbro - Iedereen de  juiste energiedeal

Iedereen het
juiste energietarief

Enbro - Iedereen de  juiste energiedeal

Duurzame energieoplossingen

Enbro - Iedereen de  juiste energiedeal

Ultrasnel elektrisch laden